Vi garanterer at vi tar deg på alvor.

Vi har over ti års erfaring med pasienter som har kroniske, uløste problemer. 

Dr. Jonathan Verderame 

Doktor i Kiropraktikk

Jonathan er norges første Atlas Orthogonal Kiropraktor og han har flere hundred ekstra timer i upper cervical utdannelse.

Han fikk tildelt en fremragende uteksamineringspris, var kandidat for filosofi prisen og var president i den største internasjonale kiropraktiske Fraternity hos Palmer College. Jonathan er en internasjonal foredragsholder, forfatter og visjonær med mål om å hjelpe folk med kronisk problemer å nå sitt fulle potensial gjennom upper cervical kiropraktikk.


Marius Lie Ulfsruf 

Kiropraktor

Marius er norges andre Atlas Orthogonal Kiropraktor.

Marius har sin mastergrad fra Anglo-European College of Chiropractic, England. Han har erfaring i behandling av nakke- og rygglidelser, og er opptatt av at folk skal fungere så godt som mulig i hverdagen. Videre har Marius stor interesse for forebygging og behandling av ulike typer idrettsskader, hodepine og plager i ekstremiteter (skulder, hofte, kne og ankel). Han er også en aktiv golfer og ivrig snowboarder.


Gema Zamorano 

Massør

Vår massør Gema er en profesjonell massasje terapeut utdannet fra Spania.

Hun er spesialisert innen både dyp, avslappende, idrett og hodepine massasje og er medlem av norsk massasjeforening.

Hun liker å hjelpe mennesker med massasje slik at de kan løse opp stive muskler og slappe av i en ellers stresset hverdag.


Julie Mari Mørch 

Kontor Leder

Julie har jobbet som kiropraktor assistant flere år i Arendal, og Bø i telemark.

Hun er dyktig i jobben sin og er flink å hører på mennesker, og gjøre alt hun kan for å løse problemer. Julies visjon er å hjelpe menesker gjennom kiropraktikk.
Sissel Andreassen 

Sekretær

Sissel begynt hos Vital Kiropraktikk i 2020. Hun bor i Tvedestrand og jobber som troopplæringskoordinator der i tillegg til sekretærstilling hos Vital. Hun jobbet før som organist og er aktiv i korps. Hun er også glad i friluftsliv og går mye på tur med hunden sin.

Lill Thommesen 

Sekretær

Lill er utdannet relasjonscoach og har jobbet i mange år med adferdsvansker hos barn og unge. Hun skal videreutdanne seg i neurofeedback i løpet av 2023. På fritiden praktiserer hun yoga og pilates.Moldfaret 17L, 4848 Arendal

vitalkiropraktikk@gmail.com  

+4748505822