Vi bruker avansert teknologi for å finne årsaken til problemet dit.

I stedet for å gjette, bruker vi flere tester for å se hvor godt kroppen fungerer.

Objektivt Testing

BANEBRYTENDE TEKNOLOGI, OG AVANSERT METODER


NEVROLOGISK SKANNING

INSiGHT CLA skanning er en banebrytende teknologi som gir oss kiropraktorer en indikasjon på hvordan ditt nervesystem fungerer. Skanningen består av 3 forskjellige tester:


* Pulse Wave Profiler (puls rytmen) måler hjertefrekvensvariasjonen. Dette forteller oss tilpasningsdyktigheten kroppen din har til det stresset som vi blir utsatt for. Det kan være tilpasning til fysisk, psykisk eller kjemisk stress.

* Overflate EMG (muskelspenninger) viser funksjonen til de musklene som beveger og støtter ryggraden din. Her ser vi på symmetri (sammenligner høyre og venstre siden), spenningsmønslter (hvor spenningene er) og total energi (har vi for mye eller for lite spenninger).

* Termografi (temperaturendringer) måler ubalanse i temperaturen langs ryggraden. Dette gir oss en indikasjon på hvordan det autonome nervesystemet kan signalisere ut til kroppen vår og de vitale organene.

Alle disse testene gir oss en helt objektiv (som betyr at det er en test verken vi som kiropraktorer eller du som pasient kan ha en innvirkning på) måling på hvordan ditt nervesystem fungerer. Det hjelper oss til å kunne tilpasse behandlingen til hver enkelt person. Med denne skanningen kan vi også måle helt objektivt hvordan din kropp endrer seg med behandlingen.Moldfaret 17L, 4848 Arendal

vitalkiropraktikk@gmail.com  

+4748505822