En skånsom metode for å rette opp det underliggende problemet.

Atlas Orthogonal kiropraktikk er smertefri, trygt, og godt etablert for pasienter med nakkeskader.

Atlas Orthogonal

NØYAKTIG, SMERTEFRI, LETT.

Hva betyr Atlas Orthogonal?

Atlas er den første/øverste nakkevirvelen. Ortogonale betyr «i en ret vinkel (90 grader).» Atlas Orthogonal Kiropraktikk Teknikk er derfor en kiropraktikk metode til justering av Atlas, så virvlen har en ortogonal posisjon – en position, hvor kroppen er i likevekt.

Atlas ortogonalitet er basert på forutsetningen om at hvis det øverste beinet i nakken, kalt C1 eller Atlas, er ute av optimalt posisjonen med hensyn til hodeskallen og/eller nedre cervical vertebrae, vil dette føre til en endring i hele kroppens balanse, fordi alt henger sammen.

Når hodet veier omtrent fem kilo, mens den øverste nakkevirvelen veier 56 gram, er det lett å få feilstillinger. Feilstilling av Atlas og Axis fører til trykk på hjernestammen, spenninger i nakken, nerveirritasjon, forstyrrelse i sirkulasjonen av både blod og cerebrospinalvæske. På grunn av nærheten til hjernestammen og den nevrologiske anatomien i øvre del av nakken kan ulike symptomer oppstå.

Den såkalte Atlanto-axiale forbindelsen er en underliggende årsak til mange sekundære helseproblemer nedtegnet i forskningsrapporter. Når disse er korrigert får kroppen mulighet til å fungere, leges og tilpasse seg optimalt.

Atlas feilstillingen er korrigert til midten ved en lett, smertefritt perkusjon instrument.

Ved hjelp av målinger fra sittende røntgenbilder av nakken, programmere kiropraktor korrigerende vektorer/vinkler inn i instrumentet. Nøyaktige målinger av atlas vinkel er grunnlaget for behandlingene. En perkusjon/lydbølge slag vil bli rettet gjennom spissen og inn i øvre nakke for å justere Atlas tilbake til en mer normalt posisjon. Prosedyren er rask og helt smertefri.


Feilstilling av C1 (atlas virvel) går ut over hele kroppen, fordi alt henger sammen.lMoldfaret 17L, 4848 Arendal

vitalkiropraktikk@gmail.com  

+4748505822